#kooplokaal #ikkoopBelgisch #samensterk – De Belg heeft meer dan ooit begrepen dat het belangrijk is om onze lokale economie te steunen. In 2018 bracht de E-commerce in België al 10,67 miljard euro op, en dat bedrag zagen we in 2019 enkel stijgen. Sinds de corona-maatregelen is de omzet van 1 op 3 webshops minstens verdubbeld.
Nu fysieke winkels voorlopig de deuren gesloten moeten houden, is het nog belangrijker om je producten ook online aan te bieden.

Maar hoe begin je daaraan?

De overstap van winkelier naar webwinkelier is voor de ene al wat groter dan voor de andere. Toch heeft een webshop, zeker in deze tijd, een heleboel voordelen. Door online te verkopen krijgen je klanten de kans om nog steeds bij jou te blijven winkelen. Het klantencontact blijft behouden en je geeft een duidelijk signaal dat je er nog steeds voor hen bent. De Belgische bevolking staat te popelen om de lokale economie te ondersteunen, je moet hen enkel nog de kans geven!

Het opzetten van de webshop is stap 1. Samen met jou kiezen we een professioneel design dat bij jouw bedrijf past.

We maken een webshop die niet enkel mooi is om naar te kijken, maar ook makkelijk om te gebruiken.
Makkelijk in gebruik voor jou, zodat je zonder technische kennis je webshop zelf kan beheren.

Maar ook makkelijk in gebruik voor je klanten. Wij bouwen een overzichtelijke webshop waar je klanten in 1 oogopslag vinden wat ze nodig hebben. Je kan starten met een basis webshop die je eventueel later kan uitbreiden. Uiteraard zorgen we ervoor dat je klanten in een veilige omgeving kunnen winkelen en dat je webshop zowel op de computer, tablet als gsm bezocht kan worden.

Vervolgens bekijken we samen met jou de verzendmogelijkheden. Je kan kiezen tussen verschillende verzendkanalen, die je in deze speciale tijden kan aanvullen met speciale diensten, zoals afhaling in de winkel of persoonlijke levering aan huis.

Tot slot zorgen we ervoor dat er een veilig betaalsysteem wordt opgezet, zodat je klanten snel en eenvoudig hun winkelmandje kunnen afrekenen.

Wanneer je kiest voor een webshop bij Decrea, kies je ook lokaal, en kan je rekenen op een persoonlijke service.

Interesse of graag meer informatie? Neem een kijkje op onze website of vul ons contactformulier in en wij nemen contact met je op!

#kooplokaal #verkooplokaal #ikkoopBelgisch #samensterk #samentegencorona