WIE ZIJN WIJ

From concept to creation
met een team van professionals.

Decrea is een team van professionals, zowel technisch als creatief, die elk expert zijn in hun eigen domein.
Ons doel is een totaalconcept aanbieden, waarbij je als klant ontzorgd wordt van het digitale luik.

Van het ontwikkelen van jouw website of webshop, tot het promoten van jouw bedrijf op social media en het opzetten van een efficiënt websysteem, allemaal bij één contactpersoon.

De sterkte van ons team is dat iedereen zijn talenten kan gebruiken en zijn ideeën kan loslaten. Bij elk concept hoort een brainstorm waarbij het hele team meedenkt en zich in de schoenen van de klant plaatst, zodat we een eindresultaat kunnen afleveren op maat van elke klant.

Je kan bij ons terecht voor het ontwikkelen van websites en webshops en op maat gemaakte websystemen, zoals een warehousing-programma waarin bestellingen, leveringen en stockbeheer efficiënt verwerkt kunnen worden. Ook SEO & SEA en het aanbieden van hosting behoort tot ons aanbod.

Verder bieden wij grafische ondersteuning aan: het ontwerpen van uw logo, promotiemappen, flyers of huisdrukwerk zijn projecten waar onze grafische vormgevers graag hun tanden inzetten. Ook voor het maken van uw bedrijfs- of promofilmpjes kan u bij ons terecht. Of laat uw bedrijf eens van een andere kant zien met unieke dronebeelden.

Stijn Van Gelder
Stijn Van GelderCEO
Nick Smaers
Nick SmaersProject manager
Gert Vanzeir
Gert VanzeirGraphic Designer
Brad Koria
Brad KoriaLead Developer
Arthur Schepers
Arthur SchepersWeb Developer